INFOGRAPHIC / EXPLAINER VIDEO’S

Een complexe boodschap stileren naar een korte krachtige video. Een uitleg animatie / infographic kan hierbij de uitkomst zijn. Het gaat vaak om een korte animatie waarin jouw boodschap door de ondersteunende beelden behapbaar wordt gemaakt.

Aan de hand van jouw wensen kijken we samen naar het script, zodat we een sterke basis krijgen waarop we de animatie kunnen gaan bouwen. Wij zoeken samen met jou een passende voice-over die de animatie vocaal zal ondersteunen. Daarna zullen wij met onze expertise daar een storyboard van maken. De volgende stap is leven blazen .We kijken naar een stijl die bij jullie past en maken daar een ontwerp bij en deze zullen we dan animeren. In de laatste fase van dit proces zetten we de puntjes op de i en verzorgen de animatie van muziek en sounddesign.

Uiteindelijk heb je een op maat gemaakte animatie, waarbij de combinatie van beeld en tekst je boodschap helder aan de doelgroep communiceert.

BRAND IDENTITY

Hoe presenteer je jezelf naar de buitenwereld? Je identiteit is ontzettend belangrijk en wij kunnen je helpen dit visueel te vangen in een huisstijl.

Een van de belangrijkste blikvangers is je logo. Hierin zie je in één oogopslag waarvoor je bedrijf staat. Een logo zorgt al voor een eerste indruk nog voor je iets hebt gezegd. Daarnaast kunnen we je helpen met het maken van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen.

We kunnen zelfs nog een stap verder gaan en maken dan een huisstijl handboek waarin we alle facetten duidelijk beschrijven. Dit doen we zodat de huisstijl consistent gebruikt kan worden door je bedrijf. In print, digitaal en in social media.

ILLUSTRATION

Wil je een boodschap versterken met een verhelderend beeld dan is het een optie om een illustratie door ons te laten maken. Door verschillende technieken toe te passen bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een illustratie voor bij een tekst in een magazine of boek. Of misschien juist wat meer toegepast door het verduidelijken van informatie in één beeld in de vorm van een infographic of iconen pakket.

GRAPHIC DESIGN

Grafisch ontwerp kom je overal in het dagelijks leven tegen, in verpakkingen, advertenties, verkeersborden, tijdschriften, posters, boeken, websites, tv programma’s, apps en ga zo maar door. Net als illustratie helpt het grafisch ontwerp het communiceren van een boodschap op een visuele manier. Grafisch ontwerp brengt door middel van typografie, vorm en kleur hierarchy aan in informatie. De manier waarop je het grafisch ontwerp kan gebruiken is groot, van een simpel business logo tot een complexe multi pagina website.

SOCIAL ADVERTISING

Het is niet de vraag of, maar hoe je jezelf presenteert op social media. Om in de zee van berichten op te vallen is het belangrijk dat uw kanaal op een creatieve manier naar voren komt en opvalt. Wij kunnen je daarbij helpen en zetten verschillende contentvormen in, van video tot animatie en van grafisch ontwerp tot illustratie

SOMETHING ELSE IN MIND?

Past je vraag niet in één van deze hokjes. Grote kans dat wij je toch van dienst kunnen zijn! Mail ons meteen en we zullen samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Let's create

Adres

Schaverijstraat 6
3534 AS
Utrecht
The Netherlands

Volg ons

Vimeo
Behance
Dribble
Instagram

Laten we praten

(+31) 6 57 557 849
info@kyokyo.nl

Stage lopen?

stage@kyokyo.nl